Mandula Otthon Tokodaltáró

Tisztelt Érdeklődő!

Köszöntöm Önt a Mandula Otthon Tokodaltáró oldalán.

Intézményünk Komárom-Esztergom Megyében a 10-es fő út mentén, Dorog és Tát települések között, Tokodaltáró községben található.

Az otthonban a felnőtt értelmi sérült személyek teljes körű ápolását, gondozást, foglalkoztatását szakképzett dolgozók biztosítják. A kétszintes épület egy nagy kiterjedésű parkosított területen áll, lehetővé téve lakóink kellemes időtöltését a szabadban. Intézményünk részegységeként, egy 10 fős lakóotthont is működtetünk, mely szintén lakóházas övezetben Tokodaltárón található.

Mind két otthonban arra törekszünk, hogy lakóink fizikai és érzelmi biztonságban éljenek, szabadidejüket tartalmasan és kellemes töltsék. Nagy hangsúlyt fektetünk az egészségügyi ellátás megszervezésére, a lakók jó komfortérzetének biztosítására, és az érdekvédelmükre. Az intézmény sikeresen beintegrálódott a falu közösségébe, melyet mi sem bizonyít jobban, mint a közösségi programokon való aktív részvétel. Lakóotthonunk nemrégiben elnyerte „ Tokodaltáró Községért „ kitüntető címet, melyet a falu polgármestere Petrik József ünnepélyes keretek között adott át a lakóknak.

Honlapunk, az intézmény működéséről, a nyújtott szolgáltatásról, annak igénybevételéről, az ellátottak életeseményeiről, és a kapcsolatfelvétel lehetőségeiről ad tájékoztatást.

Köszönjük figyelmét!
Tisztelettel
Balázs Krisztina
telephely igazgató