Adomány Ausztriából

Szőke-Szabó Mónika intézményvezető - ISZI Központ2024-04-09

Nagy örömünkre szolgál, hogy egy volt Kolléganő Ausztriában élő Fia révén sikerült Kufstein város fenntartásában lévő idősek otthona intézményből bútor adományt kapnunk.
Az idősek otthona egy részleges felújításon esett át, így kórházi típusú ágyakat, éjjeli szekrényeket, asztalokat, székeket, rollátorokat, ill egyéb gyógyászati
segédeszközöket kaptunk.
Ígéretük szerint ősszel még számíthatunk további bútorokra, melyeket örömmel adnak át számunkra.
Sikerült az adományt személyesen is megköszönni, átadni intézményünk ajándékát, melyben a fejlesztő foglalkoztatás keretében Lakóink által készített ajándékok is voltak.
Az intézmény bejárása során természetesen sok hasonlóságot, de sok különbséget is tapasztaltunk, főleg a szakmai működés jogi szabályozása miatt.
Még az idei évben szeretnénk a Munkatársak részvételével szakmai tanulmányútra menni Hozzájuk, melyben Igazgató Úr, Werner Mair nagyon készséges volt.
Örömünkre szolgál, hogy bővülhet nemzetközi kapcsolatrendszerünk, bízunk benne, hogy szakmailag még fogunk gazdagodni ezáltal!

Hálásan köszönjük Somogyiné Urbán Ágnesnek, Somogyi Zoltánnak a kapcsolatfelvételben való aktív közreműködést, illetve a szakszerű, gyors és pontos
szállítást az Open Ways Hungary Kft-nek!